Точно така,съединителят боксува само при подаване на газ,а не при отпускането и.В момента на ускоряване е подложен на по-голямо натоварване и ако е тръгнал,приплъзва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шум при ускорение???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТочно така,съединителят боксува само при подаване на газ,а не при отпускането и.В момента на ускоряване е подложен на по-голямо натоварване и ако е тръгнал,приплъзва.
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеПритриса когато съм срещу бордюр или потеглям под наклон. Трябва да подавам доста газ за да не тресе. Това и причината да си мисля, че съединителя е на път... Според теб обаче това не може да е причина за допълнителен шум при ускорение...???
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеИмаш проблем със феродовия диск и евентуално притискателния щом притриса
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеТова е ясно и съединителя ще го сменям със сигурност...въпроса е дали стържещия звук, който чувам може също да идва от съединителя? До момента се изказаха доста противоречиви мнения...
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАко са ти застъргали нитовете,цялата съединителна група/маховик,феродов и притискателен диск/ е
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеАко е така според мен ще има доста повече шумове от този, който аз чувам при по-силно ускорение или бъркам?
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеАко е така според мен ще има доста повече шумове от този, който аз чувам при по-силно ускорение или бъркам?156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеОще в началото ти пуснах линк към друга тема отнасяща се за шум, който идва от планката , която е на генерацията. Огледай да не е разхлабена. Това с нитовете, дето са го писали по-горе го забрави веднага - дори и да е така, няма да чуваш никакво стържене от там, още повече, че ако има някакъв проблем с въпросните ''нитове'', то ще е в момента на "зацепване" на съединителя. Друго - ако си отишъл на нитове, почти ще е невъзможно дори да потеглиш.
Ще огледам този уикенд и генерацията и окачването...а и се надявам да повозя и специалист, за да си каже и той мнението...
Comment
-
Я ей така профилактично огледай всички тампони на двигателя. Може да си скъсал някой и при ускорение да ти пропада мотора (на малки предавки усукващият момент е доста сериозен). Ако имаш тръгнал тампон също така ще усещаш тласък при рязко подаване или отнемане на газ.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЯ ей така профилактично огледай всички тампони на двигателя. Може да си скъсал някой и при ускорение да ти пропада мотора (на малки предавки усукващият момент е доста сериозен). Ако имаш тръгнал тампон също така ще усещаш тласък при рязко подаване или отнемане на газ.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеОще в началото ти пуснах линк към друга тема отнасяща се за шум, който идва от планката , която е на генерацията. Огледай да не е разхлабена. Това с нитовете, дето са го писали по-горе го забрави веднага - дори и да е така, няма да чуваш никакво стържене от там, още повече, че ако има някакъв проблем с въпросните ''нитове'', то ще е в момента на "зацепване" на съединителя. Друго - ако си отишъл на нитове, почти ще е невъзможно дори да потеглиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеНали затова тук във форума ме псуваше .... един прочут майстор на алфи дето ми беше сложил боклуци вместо Валео - та феродовия беше на нитове, лагера счупен, а притискателния с жлебове само за 2000км. Че и некадърен шофьор ме нарекоха даже. И се чува стържене156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment